Lidhje me faqet e vjetra të PKG

Faqet e ndërkombëtare të PKG transferohen gradualisht në format të ri. Ju mund të gjeni faqet e mëparshme qe tashmë jane përmirsuar (me të gjitha përbërjet e tyre) në linkun e mëposhtëm.

Search for content

Lajmet e fundit

Lartë flamurin e socializmit - komunizmit, flamurin e kuq të Leninit

2024-03-21

Lartë flamurin e socializmit - komunizmit, flamurin e kuq të Leninit
Me intensitet vazhdon veprimtaria politike, sindikaliste, ...
Askush nuk duhet të mbetet spektator! Asnjë pjesëmarrje në kasaphanë e NATO-s

2024-03-11

Askush nuk duhet të mbetet spektator!  Asnjë pjesëmarrje në kasaphanë e NATO-s
Sekretari i Përgjithshëm i KQ të Partisë Komuniste të Greqisë ...
Greva e përgjithshme: Me sukses të madh dhe tubime gjigande greve në të gjithë Greqinë

2024-02-28

Greva e përgjithshme: Me sukses të madh dhe tubime gjigande greve në të gjithë Greqinë
Një nga grevat më të mëdha të viteve të fundit u zhvillua ditën e ...
Për plotësimi e 2 viteve nga fillimi i luftës imperialiste në Ukrainë

2024-02-25

Për plotësimi e 2 viteve nga fillimi i luftës imperialiste në Ukrainë
Plotësimi i dy viteve që nga fillimi tipik i konfliktit të ...
Protestë e madhe e fermerëve jashtë parlamentit

2024-02-20

Protestë e madhe e fermerëve jashtë parlamentit
Mijëra fermerë nga e gjithë Greqia, të cilët prej një muaji ...

» Shiko të gjitha lajmet...

On the Cyprus Issue

Positions and materials of the KKE on the developments around the Cyprus Issue