Lidhje me faqet e vjetra të PKG

Faqet e ndërkombëtare të PKG transferohen gradualisht në format të ri. Ju mund të gjeni faqet e mëparshme qe tashmë jane përmirsuar (me të gjitha përbërjet e tyre) në linkun e mëposhtëm.

Search for content

Lajmet e fundit

Zbritja në zgjedhje e PK, në Itali, forcon luftën e përbashkët kundër BE-së imperialiste dhe kapitalizmit

2019-04-23

Zbritja në zgjedhje e PK, në Itali, forcon luftën e përbashkët kundër BE-së imperialiste dhe kapitalizmit
Në Itali, Partia Komuniste (CP), deklaroi se u bë e mundur të ...
Dënojmë intensitetin e agresionit imperialist të SHBA-ve kundër Kubës dhe popujve të Amerikës Latine

2019-04-18

Dënojmë intensitetin e agresionit imperialist të SHBA-ve kundër Kubës dhe popujve të Amerikës Latine
Partia Komuniste e Greqisë (KKE) dënon kërcënimet që lëshoi ...
Komunistët në vendin e dytë, me rritje të votave dhe të përqindjes, mbi 20%

2019-04-11

Komunistët në vendin e dytë, me rritje të votave dhe të përqindjes, mbi 20%
Më 10 prill 2019, u realizuan zgjedhjet studentore në ...
Për stërvitjet ushtarake të "Sea Shield-2019" në Detin e Zi

2019-04-09

Për stërvitjet ushtarake të "Sea Shield-2019" në Detin e Zi
Stërvitja e madhe detare shumëkombëshe e NATO-s në Detin e Zi, e ...
SHPALLJE E ZYRËS SË SHTYPIT PËR 70 VJETORIN E THEMELIMIT TË NATO-s

2019-04-08

SHPALLJE E ZYRËS SË SHTYPIT PËR 70 VJETORIN E THEMELIMIT TË NATO-s
70 vjetori i themelimit të NATO-s është një përvjetor i zi për ...

» Shiko të gjitha lajmet...

LOGO_20oSYNEDRIO_KKE Sq

On the Cyprus Issue

Positions and materials of the KKE on the developments around the Cyprus Issue

Members of the Political Bureau of the CC

General Secretary of the Central Committee:

 

The members of the Political Bureau of the CC:

 • Avramopoulos Kostas
 • Arvanitakis Dimitris
 • Chionis Thodoris
 • Dimoulas Telemachos
 • Marinos Giorgos
 • Mpellou Eleni
 • Papadopoulos Makis
 • Papastavrou Kyrillos
 • Paraskevas Kostas
 • Protoulis Giannis
 • Razou Luiza
 • Sofianos Nikos